Tallers

Compartir és una festa!

TEATRE GESTÀLTIC

Sí, Shakespeare té raó, els humans som actors que entrem i sortim de l’escenari del món. Però no som alguna cosa més que aquests personatges i els guions que representem?

Aquest taller permet explorar a través de dinàmiques escèniques i gestàltiques els personatges que portem a dintre, identificar les màscares que ens posem i els guions de vida que construïm. Aprendrem també a connectar amb el nostre potencial creador i practicarem el camí del deixar anar.

L’home és menys ell mateix quan parla per compte propi, doneu-li una màscara i dirà la veritat.

Oscar Wilde

Un taller dinàmic, divertit i profund.

DINÀMICA GRUPAL

  • Inspirat en el mètode del cor grec, el treball que una persona fa davant del grup provoca un impacte emocional que ressona a tot l’equip de tal manera que encomana les ganes d’autenticitat.
  • Fa de mirall amb múltiples retorns.
  • Promou la cohesió del grup a un nivell molt profund.

El grup funciona com una caixa de ressonància.

TALLERS FAMILIARS

Amb la narració d’aquests contes budistes anomenats Jatakas i els exercicis que els seguiràn volem encomanar als nens l’esperit conciliador i amorós que hi ha en el cor d’aquests contes.

Així, després d’explicar el conte del “Cérvol Daurat”, treballarem la compassió posant-nos a la pell dels diversos personatges del conte. “La Cotorra Pruna” ens encomanarà una gran capacitat d’estimar i farem la meditació de l’amor. I “La Cuca de Llum” ens mostrarà la força i la bellesa d’un grup unit.

Scroll to Top
Aquest web utilitza cookies, pots veure aquí.    Veure Política de cookies
Privacidad