Publicacions

Lectures que inspiren

Contes Zen

Cadascun d’aquests contes és una lliçó, una empenteta a l’ànima, un tònic espiritual, un licor estimulant. Pots prendre-te’l d’una tirada o bé a glopets petits i espaiats.

Aquesta antologia de contes a cura de Marta Millà resulta, doncs, molt útil i inspiradora: obre-la els dies en què et ronda el desànim i la lucidesa et flaqueja, aquells en què et lleves ennuvolat, i t’ajudarà a abraçar-los amb tot el que contenen, a valorar-ne l’encant i a captar-ne la llum pròpia. Aquest llibre, per si sol, constitueix una agradable i subtil eina de meditació.

Bona lectura.

Marta millà Contes Zen

JATAKES (sis contes budistes)

Fa molts anys van néixer al Sud-est Asiàtic uns animals peculiars amb poders màgics. Expliquen que per allà on passaven transformaven les ombres en llums perquè encomanaven l’alegria i la bondat dels seus cors a tots els éssers vius.
Com els estels fugissers que creuen el cel algunes nits d’estiu i ens fascinen a grans i petits d’arreu del món, així, aquests animals enamoraven a tot aquell que tenia la sort de veure’ls, perquè al seu pas deixaven una cua brillant de pols daurada.

Eren éssers tan especials, plens de màgia, de compassió i de bellesa que la seva sola presència transformava totes les males intencions. 

Scroll to Top
Aquest web utilitza cookies, pots veure aquí.    Veure Política de cookies
Privacidad